fredag 27 augusti 2010

Nu råder Ohlydoktrinen


Kommunistledaren kamrat Ohly iförd antisemitiska symboler

Så har då den rödgröna rörans allians, enligt Svenska Dagbladet, kommit överens om att man avser dra tillbaka de svenska trupper som ingår i den FN-stödda internationella styrkan i Afghanistan. Den internationella styrkans huvudsyfte är att upprätt fred och lugn i Afghanistan och att förhindra att talibaner åter tar makten. Överenskommelsen är inte baserad på situationen i Afghanistan, där talibanernas medeltida mörkermän fortfarande är starka, utan på det faktum att kamraten Ohly inte tycker om USA.

Ohlys och vänsterpartiets utrikespolitiska doktrin kan sammanfattas på följande sätt:

§ 1: All världens ondska utgår från USA.

§ 2: Skulle det mot förmodan och mot bättre vetande finnas någon ondska som inte kan härledas till USA träder automatiskt §1 i kraft.

Den nu upprättade överenskommelsen följer till "punkt och pricka" denna doktrin. Talibanerna må vara onda men USA är definitionsmässigt alltid ondare. Av denna anledning är det viktigare att avbryta det internationella samarbetet i Afghanistan, där USA ingår, än att säkerställa att talibaner åter förhindrar flickor att gå i skola och att kroppstraff för minsta förbrytelse införs.

Att kommunisten och kamraten Ohly nu kan känna sig nöjd är självklart. För kamraterna Sahlin är det hela inte lika hedrande. Kamraten Sahlin, som leder det socialdemokratiska partiet vilket alltid gjort sken av att sätta internationell solidaritet högt, sviker nu på på ett bedrövligt sätt och bidrar till att åter öppna vägen för talibanerna vilket är ytterst beklagligt.

och för övrigt ...

... anser jag att både socialdemokraterna och miljöpartiet kraftigt solkat ned sitt hittills obefläckade rykte som demokratins försvarare genom att ta kommunistpartiet under sina armar. Ett kommunistparti vars ledare stoltserar med att partiet har en historia sedan 1917.



Samma andas barn. Genom att hävda kommunistpartiets historia från 1917 gör kamraten Ohly de personer som visas på bilden till viktiga personer i partiets historia.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar